Ултрасите пред парламента

снимка: Васил Гарнизов
снимка: Васил Гарнизов

Сергей Станишев: „Тези ултраси са докарани от Перник, Благоевград от Борисов и неговите кръгове. Какво общо имат с демокрацията? С парите, откраднати от данъкоплатците ли им плащат?”

Йордан Цонев: „Повтарям, Бойко е мутра, доведе футболни агитки пред парламента.”

 

Уважаеми господа народни представители, г-н Станишев, г-н Цонев,

Това ли са ултрасите? Това ли са футболни агитки? Тези лица ли са злото на България? От тези ли се браните? Заради тези ли хора столицата е блокирана със заграждения и полиция? Срещу тях ли изведохте щитовете, палките и каските на робокопите?

Господа, Това са младите (и някои недотам млади), будни хора на България, цвета на нацията. Очевидно трябва да ви го кажем в прав текст и да ви го покажем с цветни изображения. Засрамете се. Идете си. А?

Текст: Миряна Захариева

Снимки: Тихомира Методиева – Тихич, Васил Гарнизов, Стефан Стефанов, СЕГА

12-NOV-2013

One thought on “Ултрасите пред парламента

  • 13.11.2013 at 20:46
    Permalink

    Метални решетки, както е известно, има около дивите зверове в зоологическите градини. Очевидно глухите и слепи за българския народ депутати се самоопределят и чувстват като диви зверове, а българските полицаи – като пазачи на зверове от зоологическа градина ! Погазването на законността, обаче, стигна до там, че почти целият културен център на столицата вече е в хватката на Берлинска стена от метални решетки и брони ! А най-комичното в този абсурд е, че от името на дивите зверове говори един съсел ?

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.