Протестна мрежа отговаря на новия политик и бивш журналист

20140521-115134.jpgДраги г-н Бареков,

Ние, обединението от „сталинисти и фашисти в услуга на ЦРУ“, благодарим за неадекватната позиция, в която изсипахте поредната доза небивалици. Ние не искаме забрана, а разпускане на партията Ви заради нейното незаконно финансиране.

Дивим се на ината, с който отказвате да докажете произхода на крупното финансиране около вашата извънредно богата кампания, а хвърляте прах в очите и отново говорите на нивото на средностатистически трол в коментарната секция на любимата на вас и Пеевски агенция ПИК.

Молим, преди следващ отговор до Протестна мрежа, да отделите в стерилна чашка необходимия продукт, с цел провеждане на релевантно изследване, тъй като се безпокоим за Вас.

Поздрави от Протестна мрежа

2 thoughts on “Протестна мрежа отговаря на новия политик и бивш журналист

 • 24.05.2014 at 12:59
  Permalink

  Здравейте! Вчера, участвайки в един непринуден разговор с мой близък, разбрах, че негов колега е станал „застъпник“ в партията на Бареков, за изборите в гр.Варна на 25 май. Та, този „борец“ срещу статуквото, срещу мракобесните партии в България, „борецът“ за по-добър живот на обикновените българи, този най-активен кандидат министър-председател, плаща по 60 лв на всеки редови застъпник и по 100 лв за отговорниците им. Но, условието е – гласуваш за ББЦ! И, представете си, имало начин как да разбере дали са изпълнили нареждането му! Представям си каква търговия става с циганските гласове в Максуда, щом като що-годе интелигентни хора – застъпници, могат да бъдат манипулирани и купени !?! А си задавам и въпроса – след като непрекъснато афишира омразата си към БСП, как стана така, че кандидатът му във Варна е члена на БСП – Бозов. А този Бозов беше и неговия кандидат-кмет в частичните кметски избори в града. Затова не си и задавам въпроса – чия патерица ще бъде ББЦ! Отговорът е ясен.

  Reply
 • 24.07.2014 at 20:34
  Permalink

  Всеки средноинтелигентен българин отдавна е разбрал колко под това ниво е журналиста Бареков.
  Жалко е човек да го гледа и слуша в ролята му на „кукла на конци“. Със сигурност той ще съжалява
  някога за загърбената си журналистическа кариера. Но проблема си е негов, щом не е разбрал че
  доста е закъснял за да започва тепърва да гради кариера на политическа марионетка. Сегашното
  гражданско общество е съвсем различно от това преди 25 години. Да е жив и здрав, че да успее
  по-лесно да осъзнае истинската си стойност без кукловодите си.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.