По случай назначението на Ваньо Танов начело на Агенция „Митници“

Позиция на Протестна мрежа по повод назначението на Ваньо Танов начело на Агенция „Митници“

Протестна мрежа напомня следното:

Бойко Борисов: Ало!
Ваньо Танов: Ало!
ББ: Какво пра’иш, Танов?
ВТ: Нищо… пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода…
ББ: Не бе, т’ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.
ВТ: А-а-а…
ББ: Т’ва му е ЕГН-то. Т’ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата… И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.
ВТ: Еми… ще го реша веднага.
ББ: Айде, виж го и ми звънни!
ВТ: Добре!
ББ: Айде!

13 thoughts on “По случай назначението на Ваньо Танов начело на Агенция „Митници“

 • 12.08.2014 at 15:00
  Permalink

  Протестиращите, къде е ХРИСТО БИСЕРОВ И КАКВО СТАВА С РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ НЕГО?
  ИЛИ И ВИЕ СЛУГУВАТЕ НА Г-Н 34 ГОДИШЕ УСПЯЛ ГРАЖДАНИН?

  ЩО НЕ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИТЕ КАКТО ГИ ЗАДАВАТЕ ЗА БАРЕКОВ И СВЕТАН ВАСИЛЕВ?

  Reply
 • 13.08.2014 at 08:54
  Permalink

  Доста минимална реакция на мрежата по случая. Това беше човекът спрял проверки, човекът звънящ на ЕГНта, човекът от БСП, докато не дойде ГЕРБ на власт, човекът с доста ниска култура, човекът изпълняващ множество поръчки на ГЕРБ, още преди да дойде на власт. Надявам се да не се окаже, че „Протестната мрежа“ беше създадена единствено и само да бъде свалено едно правителство от власт. Тя трябва да е регулатор на всяко едно правителство и да доказва ежедневно и безпристрастно това!

  Reply
 • 13.08.2014 at 09:11
  Permalink

  Предварително правя уточнение, че съм подкрепяла „Протестна мрежа“ в повечето им действия. Но тук вече прекалихте. Този разговор, който посочвате, отдавна не е актуален, още повече, че не стана ясно автентичен ли е или не.Освен това, не забравяйте, че именно Танов отне лиценза на Лукойл. Но ми отговорете на следните въпроси: 1. Запознати ли сте с отчетите какво е изпълнението на „Митниците“ по времето на ГЕРБ? 2. Защо не протестирахте, когато при предходното управление БСП/ДПС/Атака скенерите, които се закупиха при управлението на ГЕРБ и действаха безотказно на всички митници, бяха спрени ? 3. Каква ще е вашата реакция, ако на 5 октомври над 1 млн. души гласуват за ГЕРБ и тя е първа политическа сила, а ако получи мнозинство в парламента? На какво основание ще пренебрегнете гласа на тези хора? Защо си мислите, че представлявате всички българи и не мислите ли, че с тези си действия може да създадете още по-голям хаос в страната, защото много хора не са съгласни с поведението ви. Умни и интелигентни хора сте, но вече ставате крайни с поведението си.

  Reply
 • 13.08.2014 at 10:28
  Permalink

  Г-н Стефан, защо не зададете въпроса към някои държавни органи?

  Reply
 • 13.08.2014 at 10:34
  Permalink

  И аз ще попитам нищо ли не предизвиква вашата съвест и гражданска позиция в дните след представянето на служебното правителство или протестираме по предварително одобрен план?Смени на зам. министри, нов /стар/ шеф на Агенция „Митници“ – явно най-кадърния в цяла България(Боже, опази!), министър и министерство без които можело(тогава защо трябваше?)…Ама нейсе. И гражданското ни общество за боклука.

  Reply
 • 13.08.2014 at 11:09
  Permalink

  Stefan, хайде Вие задайте въпросите на съответното място, защо трябва да чакате друг да свърши това? Или трябва шепа хора да мие позора от бездействието на множество многознайковци? Колкото до Бареков и С(!)Цветан Василев – много въпроси са задавали протестиращите, пропуснали сте! Лесно е да крещите в мрежата, но какви са Вашите действия?

  Reply
 • 13.08.2014 at 11:56
  Permalink

  Rеставрация на PRецедента + PRотестна мрежа… за балъци!!!
  „Становището“ на PRотестна мрежа… за балъци!!!

  Reply
 • 13.08.2014 at 15:37
  Permalink

  Неизпълнението на Митниците за тази година е 600млн. лева.Защо никой не пита къде са тези пари / в кой джоб/.Ето защо Ваньо Танов е перфектно решение.Той най бързо може да реагира.Той предупреждаваше, че комунягите слагат бандити и то опитни на Митниците.Сега ще видите контрабандата на цигари и др.
  Кой отне лиценза на Мишо-бирата, след което той си е платил всичко. Кой накара „ЛУКОЙЛ“ да постави измерватерна апаратура за над 10млн..лв. и т. н.
  Вие започнахте като Велислава Дърева-намери кусур на министри от служебното правителство веднага.На тези високо образовани, млади и наистина експерти, макар и само за два месеца.
  Привет на Протестна мрежа, но не залитайте.

  Reply
 • 13.08.2014 at 15:55
  Permalink

  Комунист-мутра осъдил комунист-нацист !!! Бре-е-е-е,….. НАЧАЛНИКА пак запази Мутрата …….., а на Волен му е все тая, нали Съветските ребята плащат…… БОЙКО Борисов наистина е престъпник – за дрогата, трафиците и убийствата се знае от години !!! Но вече не може да се докаже, а и Прикриватурата го пази – както за престъплението за МИШО Бирата или кражбата на здравните вноски от 1.5 милиарда……. . АКО БОЙКО иска да даде пари – да върне партийните субсидии /по 10 милиона всяка година/, наши пари, да ги върне в бюджета или да ги дари за наводненията… ….. Да , ама НЕ !!!! ГЕРБавата мафия е натрупала 40 милиона от тях и с тези пари ще ни купува !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Жална работа, Българска ….. АЛО, Ваньо….. , сега става АЛО, Порожанов !!!!

  Reply
 • 14.08.2014 at 12:21
  Permalink

  ВЕЛЧЕВ, това „БОЙКО Борисов наистина е престъпник – за дрогата, трафиците и убийствата се знае от години !!! „, ако не можеш да го докажеш, ще последваш приятеля си Бареков в следствието. Колкото до помощите, единствено ГЕРБ е заделила 70 хил. лв, с които е закупила храна и консумативи за Мизия и е изпратила с 2 тира. Да си чул някоя медия да го коментира, няма и да се чуе. Прав си, че това са пари от субсидиите, но да си чул друга партия да го е направила?

  Reply
 • 18.08.2014 at 07:57
  Permalink

  И не само пари за „МИЗИЯ“.ГЕРБ отделя непрекъснато пари и открива обекти с пари от субсидиите-пример от вчера – спортна площадка в Кърджали.Някоя друга партия да е дала и
  1 лев?
  ВЕЛЧЕВ, стига с тези твърдения на комунягите за прочутите 1,5 млрд. лева.Ако не бяха преместени в бюджета, вече щяха да бъдат окрадени.Само през последната година не стигат вече 600млн., може би 800млн.Болниците растат /броя им/, пациентите намаляват, обслужването се влошава, пари още повече няма.

  Reply
 • 19.08.2014 at 05:23
  Permalink

  Как да се организира Гражданска мрежа, която да организира гражданите да могат да избират Четвърта контролна гражданска власт? Това трябва да е по подобие на Протестна мрежа. Но да няма протести, а да е тогава, когато гражданите си извоюват правото да имат Четвърта контролна гражданска власт. Знаем, че партиите имат вертикални и хоризонтални структури. Тук при Гражданската мрежа не трябва да има вертикални структури , а само хоризонтални структури. Или да бъде Гражданска мрежа. Може би трябва да има само едно вертикално ниво, което да е от няколко ядра на граждани, които са активни граждани, и които могат да предлагат хора за Четвъртата контролна гражданска власт, и гражданите да ги избират. Но тези ядра да нямат нищо общо с партиите. Протестна мрежа трябва да се запази, но да се основе Гражданска мрежа. Нейната функция ще бъде да се организират избори за Четвъртата контролна гражданска власт, и гражданите да имат своя организация. В нея трябва да членуват 100% ОТ ГРАЖДАНИТЕ, ИЛИ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ., независимо дали са от партиите, бедни или богати, или леви, център или десни, и дали са в държавата, икономическото общество или църквата, или от бита и семейството, спорта, културата, изкуството, науката, правото и т.н. Всички хора са граждани, това са -пак ще пиша – 100% от хората и това е възможно най – демократичното положение в обществото.

  Reply
 • 26.08.2014 at 07:17
  Permalink

  Знаете ли, че в Митниците има нагласа за голям протест на 01.09.2014г. пред Министерски съвет?С назначението на „експерта“ Танов,Борисов си разчиства пътя в митниците,но това може да му понижи рейтинга на предстоящите избори.Подкрепете протестите,всички на които им е писнало от такива галфони.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.