Право на отговор: Юлий Москов не може да се представя за независим коментатор

В предаването „Лице в лице“ от 30 декември 2014, озаглавено „Възходите и паденията на 2014“, гостът Юлий Москов, представен като “журналист”, заяви:

“Надявам се, нямате предвид онези интриганти от Протестна мрежа? Тея от Протестна мрежа са 30 човека. С по един лаптоп съсипаха държавата. Тези интриганти…“

Тъй като Юлий Москов отдавна е доказал, че не може дори привидно да се представя за независим коментатор и журналист, ето какво в действителност означава цитираното негово изказване:

Юлий Москов е осъзнал усилията на неформалната организация „Протестна мрежа“ и разрушителното й въздействие върху защитаваното от него статукво.

Той признава и приноса на „Протестна мрежа“ в разклащането и демонтирането на Модела КОЙ.

Обзет от тревога за „съсипването” на модела, срещу който се противопоставят будните граждани, Юлий Москов прибягва до манипулативни внушения, за да успокои собственото си, а може би и нечие друго тревожно съзнание.

Юлий Москов и компания не могат да приемат, че спокойствието на управляващия елит свърши.

Гражданите ще упражняват натиск върху всяка корумпирана и компрометирана власт, без значение дали говорителите й се чувстват разтревожени от това.

Протестна мрежа

4 thoughts on “Право на отговор: Юлий Москов не може да се представя за независим коментатор

 • 04.01.2015 at 18:13
  Permalink

  Другарят Юлий Москов е всичко друго, но не и журналист, коментатор и човек на чието мнение трябва да се обръща внимание!
  Както правилно отбелязвате въпросният „журналист“ особено се притеснява от промяна на статуквото, защото такива като него и подобния му „честен“ „частник“ Блъсков няма да могат да се изявяват по медиите с болшевишката си пропаганда. Тези хора отдавна трябваше да бъдат прогонени от публичния живот на страната.

  Reply
 • 04.01.2015 at 22:42
  Permalink

  Може ли един независим журналист да се противопоставя на желанието на българите да знаят кой решава съдбите им? Това е възможно само ако този „независим журналист“ не е независим. Те са част от статуквото – тези мазни, разплули се главни редактори на ежедневници с тираж 1000 бр.

  Reply
 • 05.01.2015 at 13:34
  Permalink

  Поздравления на тези които в бъдеще не му дават трибуна

  Reply
 • 10.01.2015 at 11:18
  Permalink

  Je suis DUNER !!!
  Това е веруюто на „държавника“ мутра !!! Но дипломацияга на Бойко Борисов е не само дюнерска. Той разсъждава като на чалга-маса. Дори сбръчква чело и се опитва да мисли……. Но по мутренски. Знаем, че мутрата комунист Бойко Борисов е участник в много престъпления, дори имаше и обвинения за убийство. Т.е. БОЙКО може да смята с лекота колко души могат да убиват по три пъти повече хора. Банкянски бакалин, ГЕРБав мислител е бай БОЙКО, ИПОНеца……. Но той знае и как да похарчи парите ни – здравни вноски от резерва на НЗОК, приходи в бюджета, нови заеми, прилапани осигуровки от втория стълб и т.н. Има силен финансов апетит човека, не само за ритане на топка…… Затова България се смалява, чака беззащитно и дори загива. След 2001 година пътят ни е все надолу !!! Е, ако не е дюнер – пиене кафе ще използва. Народен кулинарен херой…….

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.