Актьорът Ивайло Захариев за протеста

Протестна мрежа започва поредица от видео материали, ценни за обществото и важни за дневния ред на страната.

Както показват всички проучвания, протестът се подкрепя от огромен кръг, сред които са хора на изкуството, спорта, бизнеса, разпознаваеми сред обществото. Ние ценим тяхното мнение и вярваме, че имат какво да кажат за случващото се, за ползите от протеста, за успехите му, за това как и накъде да продължим.

Вижте видеото с очарователния млад актьор Ивайло Захариев, който цяло лято е на площада със своето семейство, на първа линия защитавайки бъдещето на България.

Screenshot-196

 

5 thoughts on “Актьорът Ивайло Захариев за протеста

 • 14.10.2013 at 11:44
  Permalink

  Браво, Шмекер!!!

  Reply
 • 14.10.2013 at 21:51
  Permalink

  Браво и от мен!!! 🙂

  Reply
 • Pingback:какво ми донесе протестът. 4 месеца по-късно at Smiling

 • 15.10.2013 at 08:45
  Permalink

  Супер си, Иво!

  Reply
 • 15.10.2013 at 16:22
  Permalink

  Национално безхаберие !!
  Накратко за стълбицата на срама : безотговорност към националните ценности, липса на национално достойнство и свързаните с него родово познание и културна грамотност, историческа обремененост с еснафлък, вайкане и опяване за мизерното индивидуално съществуване, липса на визия за бъдещето, ниска избирателна активност в условия на порочни „избори” и не-задължително гласуване, !!! Това са „достиженията” поне за половината Българско население !!! Така само за 15-20 години постигнахме не демокрация и свободи, а ново комунистическо робство. Робство, съградено от червени олигарси, номенклатурни и подставени капиталисти, от мутри, пазванти и слуги на червените мафиоти. Пълна РЕкомунизация. Защото в момента и четирите партии в парламента: БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака са от едно котило – котилото на червената мафия от БКП-ДС !!! Това, че десетки хиляди не се премиряват и протестират всеки ден, не променя нещата. В България е тясно за свободните, можещите и културните, а в същото време мнозинството нехае – хапва, пийва, друса чалга и все повече циганее…….

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.