Георги Александров за протестите

Протестна мрежа излъчва поредица от видео материали, ценни за обществото и важни за дневния ред на страната.

Както показват всички проучвания, протестът се подкрепя от огромен кръг, сред които са хора на изкуството, спорта, бизнеса, разпознаваеми сред обществото. Ние ценим тяхното мнение и вярваме, че имат какво да кажат за случващото се, за ползите от протеста, за успехите му, за това как и накъде да продължим.

В този видеоклип може да видите какво казва един ментор и преподавател за протестите.

ga1

2 thoughts on “Георги Александров за протестите

 • 23.11.2013 at 01:38
  Permalink

  Да, много точно и много добре разбрал за България, как е преживявала 70 години несправедливи поличически, икономически стратегий, и второ – че протестиращите са глъка въздух на бъдещата България. Няма да позволим на българият народ да допуска страх от власти, мутри, бандити, разбойници манипулатори, фирмени фантоми и други престъпления за народа. Народът да се почувства със свободна воля без страх от никого!

  Reply
 • 25.11.2013 at 16:00
  Permalink

  Определено трябва да се въоръжим с търпение и най-накрая да разберем, че трябва сами да запретнем ръкави и да градим собствената си държава. Управляващите, които и да са те винаги трябва да бъдат контролирани от нас, винаги трябва да им се иска отчет и да бъдат държани под отговорност от нас гражданите. Ако сме пасивни към това, което се случва в държавата, значи сме безразлични към нашата собственост – България.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.