100 грешки на правителството „манифестират“ за Ден 100 на протестите

100-gafa-100-dni
Снимка: Юлиян Собаджиев

100 знакови грешки на правителството „Орешарски” ще „манифестират” на 100-ния ден от протестите в събота, 21 септември, по обичайния маршрут на протеста от пл. „Независимост” до Народното събрание.

Инициативата е на Протестна мрежа, като с нея още веднъж ще бъде показано с факти и нагледно, че всъщност организаторът на най-дългия мирен протест в историята на България, а вероятно и в целия свят, е не друг, а управляващото мнозинство на БСП, ДПС и АТАКА и създаденото от тях правителство.

„Гафовете” ще бъдат хвърлени зад загражденията опасващи парламента, а отпред ще бъдат поставени 100-те най-интригуващи фотоса от протестите, стартирали със задкулисното назначение на олигарха Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Протестиращите ще носят и плакати с въпроса „Кой?”, защото българското общество все още не е получило адекватен отговор от управляващите за това нацначение.

Всеки гражданин е поканен да се включи в шествието и така за пореден път да изрази своето несъгласие със задкулисието и олигархическото управление, както и да подкрепи на дело борбата на гражданите срещу мафията. Началният час на събитието е 19:15, сборното място – площад „Независимост”.