Владимир Йончев за протеста

Протестна мрежа излъчва поредица от видео материали, ценни за обществото и важни за дневния ред на страната.

Както показват всички проучвания, протестът се подкрепя от огромен кръг, сред които са хора на изкуството, спорта, бизнеса, разпознаваеми сред обществото. Ние ценим тяхното мнение и вярваме, че имат какво да кажат за случващото се, за ползите от протеста, за успехите му, за това как и накъде да продължим.

Вижте видеото с един журналист, с награда „Черноризец Храбър“ за разследване, главен  редактор на главен редактор на вестник ОFFNews.bg.

vj

4 thoughts on “Владимир Йончев за протеста

 • 06.11.2013 at 11:38
  Permalink

  Разумно говори г-н Йончев, може би е прекален оптимист на фона на масата на протеста, но го подкрепям в това, че ако се окажат прави скептиците, няма да има на кого да кажат „Аз казах ли ти?!“

  Reply
 • 07.11.2013 at 00:50
  Permalink

  Очарован съм, г-н Йончев !

  => Да живей България !!
  Единна, Силна, Просперираща !!!
  От и За Нас-Всички-Заедно.

  Reply
 • 07.11.2013 at 16:24
  Permalink

  Страхувам се, че това звучи много оптимистично. За да свикнат хората да се ползват от правата си не е достатъчно да не са се родили при тоталитаризъм. Правото да бъдеш гражданин е задължение, но само на свободните, а също така тяхна привилегия е да са образовани. Ето в този пункт нещата стоят драматично зле. От детската градина до университета се култивира тъпота. Затова предлагам лозунг: Учете бе! Така има смисъл да си говорим за демокрация, Европа и противопоставяне на всички ония Д. Пеевци, комунисти в атака, дс-школчици и т.н., не знам някой досега да е разбрал кой кой е в тези редици. Иначе си говорим с понятия, дето са оръдия на творците на прехода. Успех!

  Reply
 • 07.11.2013 at 21:16
  Permalink

  Преди години се запознах с един дребен французин, който се беше заблудил да прекара няколко години от живота си в България. Той имаше свои си страсти и една от тях беше природата, заради която обичаше толкова и България. Много бързо той разбра обаче, че ние като народ не разбираме колко е важно да имаме отношение към собствената си история. Тогава той намери начин да организира събития, свързани с опазването на природата и планината. В резултат намери приятели, с които изнесохме тонове отпадъци от планините. Когато България се напълни с хора като него – готови да действат за това, което ги прави личности – и когато тези хора постигнат своите малки победи, всички ние ще отидем на друго ниво като народ. Не спирайте да говорите с приятелите си, които сигурно са се уморили или отчаяли. Действайте, защото без вашето участие, светът няма да се промени. Бъдете промяната!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.