ПМ подкрепя ранобудните студенти от зала 272 на СУ

Снимка: Тихомира Методиева – Тихича

ПМ подкрепя протестните действия на студентите от СУ „Свети Климент Охридски“ и се солидаризира с техните искания, изразени в декларацията им.

Убедени сме, че студентският протест е важен фактор и коректив за морала и ценностите на едно общество и заявяваме, че сме готови да си сътрудничим със студентите за постигане на общата ни цел и адекватен отговор на поставеняните от тях и от всички протестиращи гражадни въпроси.

ПМ призовава техните колеги не само от СУ, но и от висшите училища в цялата страна да се включат със свои инициативи в протестните действия, за да имат по-добра перспектива за образование, живот и реализация в България.

Оставка, избори и чисти ръце

23.10.2013 г.

Протестна мрежа

2 thoughts on “ПМ подкрепя ранобудните студенти от зала 272 на СУ

 • 23.10.2013 at 17:07
  Permalink

  А Ректорът на СУ уж подкрепяше днешната студентска окупация на аудиторията в Алма Матер, но преди половин час се изцепи, че тези студенти отнемали правото на други студенти, които искали да слушат лекции в тази зала…А тия „ученолюбивите“ не отнемат ли правото на протестиращите да го правят свободно? Не, щото таткото на професор Илчев (лека му пръст) Илчо Димитров, беше червен министър в кабинета на тройната коалиция. И синчето си е бесепарче отвсякъде!

  Reply
 • 23.10.2013 at 21:29
  Permalink

  Страхотно! Ето това е интелигенцията и будителите! В младите с буйни сърца и мозъК!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.