Декларация на ПМ, относно арогантното поведение на лидера на АТАКА, Волен Сидеров по време на полет, на 6 януари 2014г.

снимка: slusham.com
снимка: slusham.com

Златният пръст на правителството безчинства

Протестна мрежа призовава за незабавна оставка на управляващата коалиция Атака, БСП, ДПС!

Tази власт се крепи на крайния псевдонационалистически бяс на Сидеров и неговата глутница.

Обгрижваното от властта парламентарно „стайно цвете“ има цял поменик от антидемократични, позорни и позорящи държавата, правовия ред: побой над журналист, доказано с журналистическо разследване плащане на контрапротест, заплахи за граждански арести и нахлуване в обществена медия, признание за заплащане на воаяжи от влиятелни и богати приятели, влизане въоръжен в парламента, разпиляване на държавната субсидия за реклама на личността на вожда Сидеров и телевизията му, скандали и заплахи срещу гражани, позорящи страната действия в чужбина, „преименуване“ на журналисти в ефир и т.н. и тн. , досега не са предприети никакви действия от страна на управляващата коалиция спрямо произвола и насилието над демокрацията, който Сидеров и групата му упражняват ежедневно.

Управляващото мнозинство избра Сидеров за председател на Комисията за борба с корупцията – арогантен и груб акт на пълно несъобразяване с протестиращите хора и тяхното искане на почтеност в политиката.

БСП и ДПС избраха да управляват в компанията на неуравновесен националсоциалист и ксенофоб.
Страхът да не изгубят властта ги поставя в жалко положение на заложници на Сидеров.

Ние, от Протестна мрежа ви казваме:

Вие сте на власт заради самата власт. Власт лишена от легитимност, опазвана със заграждения и кордони.

Престанете да се криете страхливо зад фикуса в парламента. Подайте оставка и се оттеглете. Позорите България с жалките си опити за удържане на властта на всяка цена.

Протестна мрежа

2 thoughts on “Декларация на ПМ, относно арогантното поведение на лидера на АТАКА, Волен Сидеров по време на полет, на 6 януари 2014г.

  • 08.01.2014 at 18:38
    Permalink

    Заради властта тройната болшевишко-турска коалиция не се интересува нито от българите ,нито от имиджа на България пред Европа и света, най-важното сега за тях е да се докопат до топлите европейски места на изборите през май,евродепутати ,водачи на листи: Сергей Станишев, Меглена Кунева, Деница Гаджева…..

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.