Протестна мрежа възразява срещу назначаването на Красимира Медарова

Протестна мрежа възразява срещу назначаването на Красимира Медарова за министър без портфейл с отговорност за изборите.

Протестна мрежа е напълно съгласна, че постът министър с отговорност за изборите е много важен и следва тази отговорност да бъде възложена на човек с безупречна репутация, доказан професионализъм и не бива да се правят никакви компромиси с кандидатурата при никакви обстоятелства.

Смятаме, че като председател на ЦИК Красимира Медарова имаше възможност да се докаже безспорно и да направи достатъчно за прозрачното действие на Комисията в изпълнение на нейните отговорни за обществото първостепенни задачи, без да остави сянка на съмнение за действията си, което тя не успя да направи.

9 август 2014 г.
Протестна мрежа

7 thoughts on “Протестна мрежа възразява срещу назначаването на Красимира Медарова

 • 09.08.2014 at 15:14
  Permalink

  Протестна мрежа иска ли оставка на тази госпожа или само се възмущава като ощипана госпожица? Протестна мрежа пита ли #КОЙ назнаи Медарова на тоя пост? ПМ Протестна мрежа ли е или вече е Подкрепяща мрежа?

  Reply
  • 09.08.2014 at 21:28
   Permalink

   Достатъчно ясно сме изразили позицията си – такъв министър е нужен, но това е неподходяща кандитатура, според нас.

   Reply
   • 09.08.2014 at 22:49
    Permalink

    И аз достатъчно ясно съм си задал въпросите. Не съм питал има ли нужда от такова министерство или не. Питам дали трябва да се иска оставката на тази госпожа или ще я търпим и ще се правим, че е нормално Цв. Цветанов да ръководи това министерство. Другото което питам е ще се интересуваме ли #КОЙ предложи Медарова или тоя въпрос важи само и единствено за Пеевски?

    Reply
 • 09.08.2014 at 16:20
  Permalink

  и САМО ТОВА ЛИ СА ВЪЗРАЖЕНИЯТА НА „пРОТЕСТНА МРЕЖА“ Що за протестъри сте тогава – само докато и който ви плаща!

  Reply
  • 09.08.2014 at 21:29
   Permalink

   Вижте отговора на предишния коментар, моля.

   Reply
 • 10.08.2014 at 21:40
  Permalink

  Протестна мрежа кого предлага? И едно питане към протестна мрежа, за какъв политически кабинет и за промяна на какви закони говори днес Вашия Близнашки?

  Reply
 • 13.08.2014 at 08:56
  Permalink

  Понеже представители на „Протестна мрежа“ коментираха несправянето на въпросната съдийка с изборите, подчертавайки, че е човек на ГЕРБ, моля да ми отговорите – на предсрочните избори през 2013 г. защо ЦИК допусна един клоун, бивш журналист, в деня на размисъл да насажда собственото си мнение и не само, а представители на ДПС пак в този ден да изразяват позиция, а зад гърба им да има агитационен плакат с номера на тяхната бюлетина? Това показател ли е, че е кадър на ГЕРБ? Някой от вас преглеждал ли е CV-то на с-я Медарова в международен план, признанието на международни съдебни институции за нейната компетентност? И защо трябва да носи клеймото, че е дъщеря на баща си?

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.