КОЙ всъщност управлява България

Протестна мрежаУважаеми участници в управляващата коалиция,
Преди година и девет месеца ние зададохме въпроса КОЙ за едно скандално назначение и все още нямаме отговор на този въпрос, въпреки смяната на политическото управление на страната.
Днес един министър подаде оставка заради възпрепятстваната смяна на компрометирани личности в сектора за сигурност.

 

Въпросите станаха прекалено много:

КОЙ е недосегаем за институциите?
КОЙ сглоби поредната коалиция със задкулисни договорки?
КОЙ всъщност управлява България?

Страхът от промени и чадърът над силните в ДАНС, ДАТО и главния секретар на МВР няма да разградят модела Кой. Напротив, бетонирането му обрича държавата, вас политиците и нас гражданите да останем заложници на задкулисието, срещу които протестирахме 404 дни.

Ние сме тук и сме готови за активна дейност.
И никакви проверки няма да ни спрат.

Протестна мрежа

5 thoughts on “КОЙ всъщност управлява България

 • 04.03.2015 at 19:21
  Permalink

  През 2001 година червената мафия на БКП-ДС върна Симеон Кобурготски в страната, за да започне ре-ставрацията на комунизЪма. На Симеон му платиха дълговете, върнаха му много имоти, стабилизираха го финансово. Демократите и про-западните управленци бяха постепенно изритани от властта. И оттогава България се управлява само от комунисти и техните мутри. С помощта на Прикриватурата и ченгетата от ДС !!! Мутрата комунист Бойко Борисов е бил винаги слуга на червената мафия. Затова не им спря нито проектите, нито далаверите !!!!!!!!! В АЕЦ Белене изчезнаха по ГЕРБерски над 500 милиона, а уж спрените други проекти и досега харчат пари и пълнят комунистическите гуши !!!!!!!! Дали ще е серГЕЙ, дали ще е Орешарски или на ДВА пъти Банкянската мутра от ИПОН – няма значение. ОТГОВОРЪТ Е : Управлява ни червената комунистическа мафия и нейните мутри !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И няма спасение. Може да има оставки, но България ще затъва все повече и повече……. Селянчето от Банкя НЕ тегли каруци – той имитира, но слугува на червените топ-олигарси. Той е пазвантин !!!!

  Reply
 • 04.03.2015 at 20:54
  Permalink

  ДОКАТО РОДИНАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРВИ СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ,ПО ВЪРХОВЕТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ЗАПАЗЯТ СХЕМИТЕ ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО И ОКОНЧОТЕЛНО ДА ЛИКВИДИРАТ И МАЛКОТО КОЕТО НИ Е ОСТАНАЛО.
  ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО ДА АМА НЕ,НЕ СТАВА,

  Reply
 • 05.03.2015 at 04:49
  Permalink

  Скъпи приятели,
  Комементар по казаното не може да се прави.Така написани тези редове съм убеден,че изразяват мнението на поне 80% от хората.
  Разликата между някой от нас е,че все още голяма част се страхуват да изкрещят на глас.
  Не можем да ги съдим! Това са много години насаждано РОБСКО мислене.
  С действията и непримиримоста на лицата на ПМ,с идеята да се постигне нормално развитие на страната,ще накараме тези хора да повярват във себе си,и да излязат от анонимност.
  С някой от Вас се познаваме лично / Тони,Ники,Асен,Любо /,с други сме приятели защото просто мислим еднакво. БЛАГОДАРЯ ВИ,че Ви има!
  Ще се радвам ако стана един от Вас!!!

  Reply
 • 05.03.2015 at 12:58
  Permalink

  Ще напиша нещо, което ще изглежда футуристично и шизофренично, но в света се създава Божие царство на Святия Дух, който създава нова ера в развитието на народите, като хората стават по умни, по силни и по красиви, особено жените. Мисля, че Святия Дух създаде коалицията от четири партии и я сглоби. Ако той е задкулисието, това че Протестна мрежа е изпълняваща ролята на Четвърта контролна гражданска власт и трябва да може да отзовава депутати, министри, съдии и общински съветници, които са корумпирани и във връзки с мафията – организираната престъпност и олигарсите монополисти, е негова идея. Святия Дух е във всеки човек и той е геният и таланта на всеки човек от целия свят, включително и на българите и българките. Всичко направено от човека и то за добро, е от Святия Дух в него. Но има и други задкулисни сили. Някои казват, че това са библиотекарската и сарайската мафия, която дърпаше конците на правителството на Орешарски. Може би има друга мафия, която е от МВР и генералитета – бившия в МВР. Поне аз така мислех, че първото правителство на Бойко Борисов беше правителство на полицията и на МВР. Има и други генерали, които са от армията, които досега не са управлявали, и които се готвят да управляват. Има и генерали, които са в БСП, които бяха от генералско движение, които също искат да управляват. Такъв генерал е Бриго Аспарухов, който беше началник на разузнаването и е от Висшия съвет на БСП. Но аз мисля, че тези, които трябва да управляват са гражданите в България. Те трябва да контролират другите три власти, като се създаде Четвърта контролна гражданска власт, която да е конституирана в нова Конституция, чрез Велико народно събрание. Върховен суверен в обществото са гражданите, а граждани са всички 100% от обществото, които са десни, леви и център. Партии ще има, те ще предлагат философия, и политическа икономия, и теоретични постановки за всички елементи на обществото, и ще бъдат избирани от гражданите да управляват. Но гражданите трябва да могат да ги контролират, чрез Четвърта контролна гражданска власт. По принцип контрол са медиите, които са разума на обществото. Но невинаги медиите могат да пишат истината, такава каквато е. Затова е нужна и сила, и власт на гражданите, която се създава от силата на Гражданското общество, което може да прави митинги, шествия, протести, демонстрации и да има конституирана институция,чрез която да осъществява контрол над партиите, и трите власти. Тази институция е Четвъртата контролна гражданска власт.

  Reply
 • 05.03.2015 at 22:17
  Permalink

  Със вас съм.Много неща могат да бъдат решени и от или по точно чрез У Л И Ц А Т А.

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.